Nissan Almera 2.0d `98.g.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Ljubo
    CBC Senator
    • 18.10.2005
    • 278
    • Kraljevo

Nissan Almera 2.0d `98.g.

Ovako...
    desilo se to na autoputu pri normalnoj voznji od oko 120-130km/h pre neki dan. Uz napomenu da se ovih dana auto dosta forsira i da je za nekih poslednjih petnaestak dana presao oko 2.000km.

Elem, desilo se to da sam odjednom uleteo u oblak plavicaste boje. Tj. kao da je taj `oblak` izleteo od ispod haube. Kako u tim trenucima bas i nisam bio koncentrisan na put (petljao nesto sa mobilnim) ne mogu reci da sam 100% siguran da je dim potekao iz motornog prostora kao ni to da li se bilo sta culo ili osetilo.
    Naravno, odmah sam ukocio auto, otvorio haubu, ali apsolutno nista sumnjivo nisam primetio. Motor savrseno normalno radi, vidljivi kaisevi na mestu, posude tecnosti pune, temperatura motora normalna. Nastavio sam put i sasvim normalno od tada do sada presao narednih oko 100km.

Da li je neko imao slicnih situacija?
    Razmisljao sam i da nisam mozda na samom autoputu naleteo na nesto pa kada sam tockovima presao preko da je ispustilo takvu boju. Ili je mozda nesto od samih tockova ili ... nemam pojma.

Eto, pa ako ima neko misljenje...
  • Probisvet
    CBC Senator XXL
    • 07.06.2005
    • 423
    • FRANCUSKA

Ako budes se zezao sa mobilnim pri toj brzini ne verujem drugi put da ces videti i dim.

Comment

• Car
      CBC Senator XXL
      • 07.07.2005
      • 900
      • Beograd

Re: Nissan Almera 2.0d `98.g.

Originally posted by Ljubo
      Uz napomenu da se ovih dana auto dosta forsira i da je za nekih poslednjih petnaestak dana presao oko 2.000km.

2000 km za pola meseca nije forsiranje, kamo srece da su automobili uvezeni u Srbiju zbog prodaje vozeni SAMO 4000 na mesecnom nivou.
      Kod mene se tako vozi redovno, kod nekih jos vise. Nece mu nista biti.

A sto se tice problema, kako da ti neko pomogne kad si ti u tom trenutku drndao mobilni telefon, pa ni sam ne znas da li je taj dim uopste dolazio iz tvog auta.

Comment

• Ljubo
        CBC Senator
        • 18.10.2005
        • 278
        • Kraljevo

Prijatelji,

suvisni komentari = apsolutno nepotrebni.

da sam imao vise informacija, rekao bih.

kako sam apsolutni amater sto se tice mehanike automobila, postavio sam pitanje u slucaju da to zna-moze da se desi-desava se, ili je sve moja uobrazilja.

hvala u svakom slucaju.

Comment

• milan_g1
          CBC Senator XXL
          • 07.02.2007
          • 863
          • Karaburma

Verovatno si uleteo u oblak dima nekog slepera ispred tebe, ali je brzo ostao iza tebe pa nisi provalio salim se naravno ali moguce je, ali ako ti motor radi normalno, nivoi svih tecnosti normalni, temperatura normalna, sve normalo... onda teraj i malo vise osluskuj motor, preventivno! Pozdrav
          "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• Ljubo
            CBC Senator
            • 18.10.2005
            • 278
            • Kraljevo

ok, hvala.

izgleda da se slicne stvari nisu desavale ostalima...

kako rekoh, nikakve vidljive promene u radu od onda, ali obraticu posebnu paznju u narednom periodu.

pozdrav

Comment

Working...
            X